Teljesen kivagyok készülve a kémia miatt, mit tegyek?
1. nyugodj meg, még van időd!
2. ha témakörönként mennek, akkor az alapok megvannak.
Anno én is témakörönként mentem végig a példákon.
Utána témakörönként végignéztem, hogy milyen alap típuspéldák vannak, és azokat hogy oldottam meg (remélem, nem dobtad ki a korábbi számításaidat, de ha mégis, az Ötösöm lesz...-ben pl. minden típuspélda le van vezetve.
Így volt már rálátásom arra, hogy mit hogy szoktak megkérdezni.
Ha csinálsz egy ilyen kis összefoglalót (nekem kb. 10 oldal lett), akkor eleinte magad elég is teheted, hogy kikeres, melyik feladatra melyik séma illik. Ha belejössz a gondolatmenetébe, akkor segítség nélkül is meg tudod majd állapítani, melyik feladat hova tartozik.
(Ha tényleg nem maga a számolás a gond, akkor már úgy is gyakorolhatsz, hogy csak a megoldási utat írod le a konkrét számok nélkül, és az számodra most talán hatékonyabb.)
5-ös!
Mikor elsôs voltam, nem tudtam volna megtanulni az 5. osztályos anyagot.
5-ben nem tudtam volna megírni egy kp-i felvételit.
8-ban meghaltam volna egy gimnáziumban.
Gimnáziumban röhögve írtam volna a felvételit.
Érettségire készülvén, örülnék ha csak annyit kéne tanulnom, mint pár éve.
Nyilván az egyetemen az érettségi fog könnyûnek tûnni.
Tehát jogosan találja nehéznek az érettségit. Amúgy meg, ha ott nem találnák ôt alkalmasnak erre a szakmára, értelemszerûen nem adnának neki diplomát.
Vagyis próbálkozzon csak, és én igen is drukkolok neki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!