Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha csak annyit írok a holnapi...

Ha csak annyit írok a holnapi biosz tz-re hogy "k**va biosz" akkor lehet komolyabb bajom belőle?

Figyelt kérdés

Elég egyszerű a szitu, a biosz tanár utál engem, én meg utálom a bioszt, ezen nincs mit ragozni, nem is érdekel a legkevésbé sem.

Úgyhogy ha megkapom a tz lapját holnap akkor gondoltam annyit írok rá szép nagy betűkkel, esetleg alkoholos vagy sima filccel hogy k**va biosz, vagy hogy k**va anyját a tanárnak.

Csak annyi hogy így lehet belőle valami komolyabb gond? Mert azért a suliból kicsapatni magam azt nem kéne.xd

Átolvasgattam a házirendet de ilyenről nem találok infót, esetleg valami tanár járkál erre?

2017. márc. 29. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ássad csak a sírodat. Írd rá nyugodtan, ha ennyi eszed van.
2017. márc. 29. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet baj belőle. Tanulj inkább és mutasd meg neki hogy tudsz jókat írni annak ellenére hogy ő utál.
2017. márc. 29. 20:48
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát mindegy, akkor nem írom rá, pedig olyan jó elképzelni az arcát mikor beadom : C

Amúgy nem, nem fogok tanulni és jobbat írni, a kettesem már be van biztosítva év végére, a biosz füzetemnek meg még csak az érintésétől is elkap a hányinger, szóval ez ennyi.

2017. márc. 29. 21:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kimaxolod a keket úgy érzem. A tanár nem megbotránkozna rajta, csak félrehajítaná, hogy mennyire szánalmas. Nem eredeti, nem vicces, csak gyerekes és ócska. Ahelyett, hogy te legyél a hatodik osztály rajgyereke, próbálj inkább arra koncentrálni, hogy túléld a bioszórákat, ha te aaaanyira utálod.
2017. márc. 29. 22:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy min botrankozna meg egy olyan ember, akit nem is ismersz?
2017. márc. 29. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy ez objektíven egy gyökér és humortalan dolog, amin senki nem botránkozi meg?
2017. márc. 29. 23:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Multkor azert tartott egy fel oras kiseloadast mert az egyik osztalytarsam rossz helyre irta a tesztben a betujeleket, vagyis nem a kerdes ele hanem utan. Akkor is eleg kellemes volt a pofaja, amikor a srac beadta a lapot :)
2017. márc. 29. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

mi van ha a tanár mostantól minden órán feleltet majd, te nem tudsz semmit és 1-est kapsz mindig?

hol van akkor a bebiztosítot 2-es?

2017. márc. 29. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit írtál, még jobban megerősített benne, hogy elege van a diákokból, és csak égetnéd magad ezzel a kulturálatlansággal előtte és a többiek előtt is. Igyál inkább egy kis csokis tejet és rendezd a pokemon kártyáidat, sokkal hasznosabb időtöltés, mint szerezni magadnak egy kellemetlen emléket, amiben lejáratod magadat.
2017. márc. 29. 23:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

De mondd már el nekem, mi visz rá egy embert arra, hogy ilyesmit ráírjon egy dolgozatra? Nem tanulsz, nem tanulsz, te bajod, add be akkor az üres lapot. De ne mondd már nekem hogy egy értelmes embernek ilyen eszébe jut, mert menten elájulok. Nem vagy kulturált, oké, látszik, de muszáj ezt mások tudtára adni? Vagy neked ettől jobb kedved lesz? És miért a tanár a hibás ha téged nem érdekel a biosz? Nem értem ezt az egészet, komolyan magyarázd már el.

Remélem még nagyon fiatal vagy, és van még időd arra hogy kiforrjon az agyad, bár igazából ez is szomorú, nekem a szüleim akkora pofont adtak volna ha ilyen szavak elhagyják a számat, hogy a fal adta volna a másikat.

2017. márc. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!