Akik oda járnak/jártak, zudnátoo véleményt mondani a Debreceni Református kollégiumról?
Az a helyzet, hogy családi problémák miatt valószínűleg oda kell majd járnom. Hallottam róla negatívakat, esetleg van valami pozitív? :|
(Jelenleg 6.-os vagyok.)
*tudnátok
Bocsi, nem olyan jó a billentyűzetem
Nézd: minden suliról lehet rosszat is és jót is mondani.
Akit valahonnan kirúgtak, az nyilván csak okádni fog az adott intézményről.
Szerintem az ősi Kollégiumba járni nagy megtiszteltetés! Ha megnézed a Kollégium falán a reliefeket, akkor láthatod hogy milyen történelmi nagyságokat vallhatsz iskolatársadnak...
Kemény iskola, ezért a gyengébbek nem szeretik...
Viszont igen jók az esélyeid a továbbtanulásra, jó alapokat ad!
08:40 takarodj már el a hazugságaiddal! Nem unod még te valláskárosult bohóc? Kit érdekel 100 éve ki járt ide és mi lett belőle? Ma egy nagy rakás nulla az egész iskola, a kollégium meg egy börtön.
Itt lehet folytatni az olvasgatást:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Ja, te vagy az az agyhalott, neoprimitív idióta, aki nem bírta a gyűrődést, és bosszút esküdött?
A hozzászólásod leleplez.
Részvétem.
Te vagy az a kis hazug valláskárosult aki kikerülve a való életbe egy nagy senki és visszasírja a refis éveket amikor büntetlenül finghatott a kiselsősök szájába? Bár lehet te azt élvezted amikor a te szádba fingottak. Na húzzál vissza, pont az a te szinted.
Ott meg fenn a link ahol kismillióan megerősítik mekkora rakás szar iskola. Ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!