Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Károli Gáspár Református...

A Károli Gáspár Református Egyetem mennyire számít jónak?

Figyelt kérdés
Esetleg van itt valaki aki oda jár? Vagy hallottatok róla jót/rosszat? Én germanisztikára jelentkeztem idén, remélem felvesznek...
2010. máj. 11. 21:30
 1/4 anonim válasza:

Én oda jártam egy évet pont germanisztikára, azon belül pedig német szakra. :) szerintem nagyon jó hely. A tanárok rendesek, lehet velük beszélni, segítenek, ha szükséged van valamire. Nekem csak jó véleményem van róla. :) A társaság is nagyon kultúrált. Sok ELTÉS tanár tanít ott...

Én sem azért jöttem el, mert bajom volt a sulival, csak más irányba kanyarodott az életem, rájöttem, inkább a természettudományok érdekel. De ez hosszú történet. :D

Ja, és még ki kell emelni a családias légkört. Szerintem jobb, ha nem 150-en vannak egy évfolyamon, mert így nagyobb figyelem jut az egyes emberkékre. Pl itt nincs az, h a tanár ne ismerné név szerint az embereket, főleg gyakorlaton.

2010. máj. 11. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Én lassan végzek itt japán alapszakon. Teljesen egyetértek az első hozzászólóval, a diplománka van értéke, a tanárok segítőkészek, nem az a céluk, hogy minél több embert buktassanak meg, a diákok is rendesek egymással, kivétel nélkül, biztos megtalálnád te is a számításaidat.
2010. máj. 11. 21:42
 3/4 anonim válasza:

Szóval hajrá. :) A második hozzászóló kiegészített engem azokkal, amiket kihagytam. ;)

Jól fogod magad érezni ott. :)

2010. máj. 11. 21:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Remélem, hogy teljesül a vágyam és felvesznek :)

2010. máj. 11. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!