A Károli Gáspár Református Egyetem mennyire számít jónak?
Én oda jártam egy évet pont germanisztikára, azon belül pedig német szakra. :) szerintem nagyon jó hely. A tanárok rendesek, lehet velük beszélni, segítenek, ha szükséged van valamire. Nekem csak jó véleményem van róla. :) A társaság is nagyon kultúrált. Sok ELTÉS tanár tanít ott...
Én sem azért jöttem el, mert bajom volt a sulival, csak más irányba kanyarodott az életem, rájöttem, inkább a természettudományok érdekel. De ez hosszú történet. :D
Ja, és még ki kell emelni a családias légkört. Szerintem jobb, ha nem 150-en vannak egy évfolyamon, mert így nagyobb figyelem jut az egyes emberkékre. Pl itt nincs az, h a tanár ne ismerné név szerint az embereket, főleg gyakorlaton.
Szóval hajrá. :) A második hozzászóló kiegészített engem azokkal, amiket kihagytam. ;)
Jól fogod magad érezni ott. :)
Köszi a válaszokat!
Remélem, hogy teljesül a vágyam és felvesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!