A Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumba felvesznek médiára ha 108. vagyok a rangsorba?
Boven van mivel
2015/2016-os tanevben a 127.volt az utolso bekerulo
2016/2017-es tanevben a 134.volt az utolso
Sziasztok, akiket már felvettek :-)
Milyen a suli?
Beváltotta a hozzáfűzött reményeket?
Én jelenleg 10.es vagyok a Deákban média szakon. Nagyon szeretek oda járni, jók a tanárok, de azért rendesen kell tanulni (mint persze mindenhol). Első évben média órán mondhatni csak elméletet tanultunk(ami nem teljesen igaz, hisz rengeteg kisfilm projecttel foglalkoztunk már az első évben, szóval aki emiatt jön ide nem fog csalódni). A második évtől kezdődik a média gyak, illetve 10. második felétől fogtok (valószínüleg, mivel három gyak tanár van így csak az egyikről nyilatkozhatok) elkezdeni vágással foglalkozni, de előtte is érdemes már az alapokat tudni, hisz a feladatok teljesítésénél jól jön. Ha pedig valakinek nem jön majd be ez a média dolog akkor akkor 11.ben le lehet adni (fakultáció választásnál).
Egyébként gratulálok mindenkinek akit felvettek! A csibe szivatás élmény lesz. ;D
Ha felmerülne még kérdés a sulival kapcsolatban szívesen megválaszolom. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!