Felvesznek a Zay Anna Egészségügyi és Informatikai Szakgimnázium és Kollégiumba?
Figyelt kérdés
Nem 3,5-ös az átlagom de közelit hozzá 177. vagyok a rangsorban. Sokan vannak mögöttem de nem anyian mint előttem. Ezt a sulit írtam be 1.-nek belőle 2 szakot: egészségügyit és a szociálist. Egészségyügyiben:177. vagyok.
Szociálisban:118. vagyok.
Nagyon jó suli.
Az egészségügyi jobban érdekel. Az a kérdésem hogy fel vesznek? Van esélyem? Oda szeretnék a legjobban menni. Aki tud segíteni kérem írjon.
2017. márc. 19. 16:23
1/7 anonim válasza:
Ha a tavalyi evbol indulunk ki, akkor tuti nem. Tavaly eu.-n a 137-et szoc.on pedi a 73-at vettek fel.
2/7 A kérdező kommentje:
De sok a 100, 90, 80, 70 valahány pontosok de leginkább a 100, 90, 80 pontosok vannak sokan és azért gondoltam mert nem annyira erős suli hogy a 100, 90, 80 pontosok is oda mennek mert hallodtam hogy ezt a sulit nem szokták olyan sokan elsőnek bejelőlni
2017. márc. 19. 19:04
3/7 anonim válasza:
En se voltam rossz tanulo soha (sot) , ennek ellenere egy gyengebb szakkozepet valsztottam es megis most egyetemista vagyok. Remelni kell tobbat mar ugyse tudsz tenni sajnos. De azert szurkolok! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon szeretném hogy felvegyenek és remélem fel is vesznek.:) Sokan mondják hogy nincsen esélyem:(
2017. márc. 20. 17:14
5/7 anonim válasza:
Szia! Én oda jártam, tavaly végeztem (érettségi). Ha nagyon elhivatott vagy, akkor csináld nyugodtan, egyébként biztos megutálod majd. Nem voltam soha rossz tanuló, de vannak bizonyos "buktatók", szóval gondold meg mit akarsz!
6/7 anonim válasza:
A szociálisra több esélyed van.Bár nem tudom hogy akik oda jelentkeztek mennyien jelölték meg elsőnek.Az egészségügyes szerintem (sajnos) elfelejtheted.Oda biztos nem kerülsz be.
7/7 anonim válasza:
Végül melyik tagozatra vettek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!