Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyenek voltak a sulis...

Milyenek voltak a sulis éveid? Mélypont? Írj le mindent!

Figyelt kérdés

Gimnáziumtól/Szakközépiskától/Szakmunkásképzőtől - Egyetemig/Főiskoláig

Hogy bírtad? Volt valami különleges amit meg kell hogy említs?Jól teltek ezek az éveid?

2010. máj. 11. 15:01
 1/3 A kérdező kommentje:
+Iskolaváltások egy kategórián belül?(pl.más szakközépbe mentél?)
2010. máj. 11. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én egy műszaki szakközépbe jártam, közlekedés gépésznek tanultam, habár egyrészről haragudtam az intézményre, mert semmilyen papírt nem adott, pedig évi 300órás szakmai tantárgyak voltak, de másrészről sok mindent szerettem is benne, a legjobb, hogy 50 méterre laktam tőle, és mindig ráértem 20-25percel az óra kezdés előtt felkelni, haza tudtam jönni szünetekben.

Nehezen kezdődtek az éveim, de 12. végére kitűnő tanuló lettem, és bekerültem az iskola aranykönyvébe is, amibe a 4 éven keresztül kiemelkedően teljesítő tanulók kerültek be. A 150 végzős közül ketten érdemeltük ki. Nem vagyok amolyan stréber, egyszerűen szerettek a tanáraim, én pedig néha odafigyeltem az órán.

Az utolsó években nagyon jó volt az osztályközösség is, rengeteget szórakoztunk, sportoltunk, autózgattunk együtt.

Mindent összevetve szép évek voltak, és remélem, hogy lesznek még hasonlóan sikeres, szórakoztató évek az életemben.

2010. máj. 11. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

én a sok költözés miatt 4 év alatt 3 általános iskolába jártam míg ötödikben nyolcosztályos gimibe nem kerültem.

elején nagyon jó tanuló voltam, de fokozatosan romlottam.

meg volt a lehetőség, hogy végre a helyemen maradjak, de tizedikben felmentem a tévéostromra és mikor ez kiderült a sulimban, ki is rúgtak.. egyébként tanulni sem tanultam úgy, hogy oda való lettem volna.. az az évem elszállt, kábszeres haverjaimmal lógtam hónapokig, de utána elkerültem egy másik gimnáziumba, ahol lassan magamhoz tértem és az évismétlés is kijózanítólag hatott. Azóta raktam egy előrehozott 985os töri érettségit és a többi is nagyon jól sikerült, szinte kitűnő vagyok, megszereztem a nyelvvizsgám is, és arra a szakra fogok járni, ami kitűztem magamnak még a suliváltás után.

minden azon múlik van-e célod, és hogy voltál-e lenn.

pofon nélkül ugyanis nem értékeled azt, amikor jó

2010. máj. 11. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!