Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pszichológia szakon mire...

Pszichológia szakon mire tudok harmadik év után szakosodni?

Figyelt kérdés
azt i írjátok oda lécci h melyikre mennyire érdemes, később az álláslehetőségek szempontjából.
2010. máj. 10. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Az ország több egyetemén is van pszichológia szak, honnan tudjuk, hogy te éppen melyikre jársz?
2010. máj. 10. 22:28
 2/10 A kérdező kommentje:

egyelőre még gimibe. Mért függ az iskolától h hova szakosodhatok később?:O:O

Pl.az eltén érdekelne, ha azt letudná valaki írni megköszönném.

2010. máj. 10. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:

szerintem az ELTE-n mindenféle van. pl.: gyermek, kriminál stb.

de talán jobb lenne mást választani, nincs szükség olyan sok pszichológusra, mint amennyit képeznek.

2010. máj. 10. 22:53
 4/10 A kérdező kommentje:
télleg ennyire sok pszichológus van?? ennyire nem lehet elhelyezkedni.???
2010. máj. 10. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha már olyan helyre szeretnél jelentkezni, ahol 450 körül van a ponthatár, akkor megtanulhatnád használni a google-t. Ne haragudj, nem akartam bunkó lenni, csak már kezd idegesíteni, hogy a mai diákokban semmi önállóság és talpraesettség sincs...

Egyébként az eltén van a legrosszabb pszichológia oktatás (hvg szerint)

2010. máj. 10. 22:57
 6/10 A kérdező kommentje:

hát ezek a mai fiatalok xD

amúgy meg köszi a linket, az igazság h egyszerűbb néha ide beírni, persze a google használat sem túl bonyolult : ) de végülis mire van ez az oldal?? :D

2010. máj. 10. 23:01
 7/10 anonim válasza:
49%

Minek a link? Tanulj már meg olvasni. :) Leírják, milyen mesterképzések vannak az ELTE-n. De ha már ezt is nehezedre esik kitalálni, remélem nem gondoltad komolyan...

Amúgy. Milyen az átlagod? Van nyelvvizsgád? Mert egy ilyen suli nem sétagalopp, és alapismereteknek lennie kell. Én pszichológiát, pedagógiát tanulok emelt óraszámban. És vannak dolgok, amik már itt is nehezek, egyetemen még butább lesz.. (bár szín jeles vagyok belőlük.) Szóval elég nagy elhatározás kell hozzá. És azért alapműveltség, bocsi. :D

2010. máj. 10. 23:52
 8/10 anonim válasza:
ELTE színvonala pedig tényleg esett.. nehéz bejutni, de aztán szinte mindenki megkapja a diplomát.. tanulás nélkül. :(
2010. máj. 10. 23:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Huh de nekem esik mindeki.. csak azt tundám h ha ennyire felidegesít egyeseket h olyat kérdezek amit igen megtunék nézni máshol ..oh bocsánat h felmertem tenni a kérdést akkor minek válaszoltok??
2010. máj. 11. 22:03
 10/10 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm az értelmes hozzászólást.
2010. máj. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!