176. helyen vagyok a Xantus 1+4 eves angol halado/kozephalado tagozaton.53 embert vesznek fel, van eselyem?
Figyelt kérdés
Olaszon 98.vagyok, 17 embert vesznek fel. Van eselyem?2017. márc. 12. 09:34
11/21 anonim válasza:
De a Szinyeiben mindket szakra csak 17 embert vesznek fel,mivel csak fél osztályt indítanak mindkét szakon. Így a 79.helyről neccesebb a bejutás.
12/21 anonim válasza:
Szívem szerint nem a Szinyeit írtam volna be masodik illetve harmadik helyre,hanem a Kölcseyt. De úgy gondoltam,hogy ott abszolút esélytelen vagyok,mivel az angolon a 131.vagyok,a francia-magyar kettanon pedig a 165. Ezért variáltam át a sorrendet. Basszus!!!!! Holnap megpróbálom visszakérni az of-től és átírom az egészet. Sajnos ennyire részletesen nem mondta el a dolgokat,mint ahogy te.
13/21 A kérdező kommentje:
A szinyeiben van eselyed. Tavaly is a 100 valahanyadik volt az utolso aki bejutott. Ugy legyen a sorrend hogy amit a legjobban akarsz es onnantol amit a legkevesbe..
2017. márc. 15. 10:38
15/21 anonim válasza:
Van esélyed, ne keseredj el.:)
16/21 anonim válasza:
Remélem még sikerül módosítanod.
17/21 anonim válasza:
Sikerül. Ma átírhatom a sorrendet. :-)
18/21 anonim válasza:
Kiírták a felvetteket! Sikerült?! :)
19/21 Christin Chasor válasza:
Szia
Felvettek a Xantusba?
20/21 anonim válasza:
A Xantusba az utolsó bejutó a 138.volt. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!