Programtervező informatikus, melyik egyetem?
Nem most aktuális a kérdés, de jövőre az lesz.
Ezt szeretném tanulni, hogy később szoftverfejlesztőként dolgozzam. Budapesti lakhelyű vagyok. Így ezek az egyetemek játszanak: Debreceni Egyetem Informatikai Kar, Eötvös Lóránt Tudományegyetem Informatikai Kar, Esterházy Károly Egyetem Természettudományi Kar (Egerben), Nyíregyházi Egyetem, Pannon Egyetem, Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar, Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar
Tudom, hogy nem egyetemen tanulja meg az ember, hanem úgy, hogy magát is képezi otthon önszorgalomból. A kérdés az, hogy melyikre érdemes beadni, ha sorrendet kéne állítani? Nyilván később a munkaerőpiacon is lesz ennek szerepe, hogy hol végeztem.
"Eötvös Lóránt Tudományegyetem Informatikai Kar"
Ba**od Béla, azért EÖTVÖS LORÁND nevét ismerje már minden kettőbekúrt magyar, az iskolástól a nyugdíjasig!!
Mi a franc folyik ebben a gané országban közoktatás címszó alat??!
ma 10:34
Ne magyarázzál már. A másik tehetséges. Lóránt napi keljfeljancsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!