Szerintetek ha az Eötvös német Nyek-es tagozatán 29. vagyok, akkor felvesznek?
Figyelt kérdés
Maxosat szóbeliztem matekból, de mégis 29. vagyok egy 15. fős osztályra. Így is van eselyem? Esetleg van itt olyan, aki a listán előrébb van, es nem erre a tagozatra vagy esetleg nem ebbe az iskolába szeretne menni?2017. márc. 11. 20:44
11/24 A kérdező kommentje:
Nem baj, bár azért en remenykedek😅 te hányadik vagy?
2017. márc. 14. 16:19
12/24 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, akkor 10-11. :)
13/24 A kérdező kommentje:
Értem, szerinted van esélyem?
2017. márc. 14. 20:32
14/24 anonim válasza:
Szerintem van.
16 főt vesznek föl. Szerintem ki fognak esni egy 15-en simán elötted. Ha ez megnyugtat, Én kereken 0 db olyan gyerekkel találkoztam a körbevezetésen, aki nyek-re ment volna ;)
15/24 A kérdező kommentje:
Nem 14-et vesznek fel?
2017. márc. 15. 09:54
17/24 A kérdező kommentje:
Remelem❤ de annyira izgulok, hogy nem vesznek fel😂 Nagyon szeretnék ide járni❤ Van itt olyan akit felvettek, de máshova szeretne menni? Legyen!!!😂
2017. márc. 15. 13:25
18/24 anonim válasza:
Biztos lesz :)
Szerintem sok esélyed van. Én mondjuk pont hogy oda megyek :,D
De érted. Nem kell izgulni, fel fognak venni. Vagy ha mégsem?
Max mész máshova és nagyon szarul érzed majd magad 5 teljes évig, depressziós leszel, begolyózol és összeomlasz. Nem nagy cucc. Le kell szarni :D
-Csak viccelek ;)
19/24 A kérdező kommentje:
Te hányadik vagy? Máshova is jelentkeztel?
2017. márc. 16. 19:27
20/24 anonim válasza:
Még mindig Én vagyok a 10. ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!