Vörösmarty Mihály Gimnázium?
Minden ami vele kapcsolatos: élmények, tanárok, közösség, programok. Véleményeket szeretnék, miért jó az iskola?
Hányas átlaggal vesznek fel? Szakkörökre lennék kíváncsi, ha egyáltalán vannak.:D
Én VMGs vagyok és nagyon nagyon szeretem. Nem tudom melyik tagozat érdekel(media dràma termtud vagy sport), de olyan 4,3 kb nem àrt ha van az átlagod. A legtöbb tanár iszonyat jófej és emberileg is lehet számítani rá. Magyon sok plusz program van: sportéjszaka, humánéjszaka, különböző tantárgyak speciáliy táborai,suliközösségi tábor és a gólyatábor,ami hiehetlenül zseniális, de tényleg. Hát ilyen szakkörök közül színjátszó van nem drámásoknak mást nem tudok. Nagyon szeretem benne hogy jó a legkör és mindenki kömmyen tud barátkozni más osztályba/évdolyamba járokkal is.
Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!