Meselnetek a Xantus Janos Gimnaziumrol hosszan?
Nos, roviden csak annyi hogy ELKERULENDO hely
Hosszabban pedig... Egy olyan suli ,ahol ha van egy kis szemelyiseged, az eleg nagy baj. A tanarok tobbsege igazi megkeseredett forma. A kozosseget nem mondanam rossznak de osztalyok kozott nem szokas baratkozni es lehetoseg sincs igazan. Napi 6-7 ora az alap. Nulladik utan heti 6 celnyelv amit az osztalyok fele egyaltalan nem tud normalisan. A masodik nyelv az kinos tema nalunk, mivel az alapok sem mennek senkinek. Ebbol ne is szamits kozepfoku nyelvvizsgara. Maga az epulet szep kb ennyi en pl ezert jottem ide mert gondoltam biztosan jo hely ha ilyen rendben van. Sokan mondjak hogy sznob suli , na ez az amivel nem ertek egyet nem mondanam hogy gazdag nyerekek vannak, persze elofordul, mint mindenhol. Programokra ne szamits mert nincs semmi jo. Most rugtak ki nehany embert mert ITTAK. Kozben a diakok szokasairol nalunk jobb nem beszelni. Remelem segitettem nem megijeszteni akarlak, de remelem nem jossz ebbe a suliba. En jovore valtok sulit es alig varom.
Idén ballagtam. Az angol tanítás nem erős, kicsit sem. Gondolom ez tanár függő, de mi a solutions könyveken végig haladva tanultuk a nyelvet. 2. évben leraktam a felsőt, de nem a sulinak köszönhetően... Az osztályomból sokaknak még középfokújuk sincsen és amikor angol emelt próba érettségiket csináltuk, kb 3 ember kivételével senki sem érte el a 60%-ot :D.... Csak önszorgalommal van esélyed megtanulni ott a nyelvet, ha túl teljesíted az elvárásokat...
A másodnyelv tanítása mégrosszabb.
Az iskola épület és a közösség az átlagnál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!