A Xantus-ban 101. vagyok várólistán! 53 embert vesznek fel! Van esélyem?
Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 23:06
2/8 anonim válasza:
Menj fel az Oktatási Hivatal honlapjára mindent meg lehet találni az adott intézménnyel kapcsolatban a tavalyi bekerült legalacsonyabb rangsorszámot is.
Oktatási Hivatal-Köznevelés-Intézménykereső-Intézmények a számok tükrében-Középfokú beiskolázási statisztikák-és itt beírod az OM azonosítót-keresés és itt megkeresed a beiskolázási adatokat
3/8 anonim válasza:
De jó neked! Én sajnos csak a 155.vagyok...szinten ugynarra a szakra,mert 53 embert vesznek fel.
4/8 anonim válasza:
Szerintem épp határeset, mert tavaly sokkal több embert vettek fel és úgy volt az utolsó bejutó 193. És idén a központi eredmények is magasabbak. De azért van esélyed.
5/8 anonim válasza:
Ennél a tagozatnál az Oktatási Hivatal statisztikáját óvatosan kell kezelni, mert tavaly tavalyelőtt 70-80 embert vettek fel, idén csak 53-at.
6/8 anonim válasza:
Így van. Tavaly 80 embert vettek fel és az utolsó aki bejutott a 193.volt. iden 53 tanulot fognak felvenni,ezert a 140-158 kozottiek meg beferhetnek
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem lehet arányosítani!!!! Minden évben más a szitu, és a Statisztikai Hivatal számai nem mérvadóak, nem látsz mögéjük......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!