Szegedi rendészeti szakközépiskola felvételi? Többi lent.
Én 2011-ben voltam... lapozgasd a történelem könyveket, azon belül is inkább a középsulis magyar történelmet, ha ez meg van nem lesz baj...
Nekem volt még pár kérdés magyar jogból, országgyűlés stb.... ez akkor volt, hogy most mi van passzolok...
De nekem 100/81 volt, csak logikai alapon megválaszolva a kérdéseket....
Persze ha full buta vagy, akkor nem fog menni.
Köszönöm :)
Esetleg meg valaki megosztaná velem?
Én adyligeten voltam 2 éve.
A műveltségi tesztre egy betűt nem készültem, úgy gondoltam elég művelt vagyok hozzá. Egy programot kell futtatni amin a kérdések vannak, felelt választós. Szerintem aki rendelkezik egy alap műveltséggel meg tudja csinálni, volt sok kérdés ami teljesen egyértelmű volt.(1900-as évekbeli híres ember volt a helyes válasz, egyértelmű kérdéssel, a másik 2 lehetőség meg teljes oda nem illő baromság volt).
Úgy tudom egységes a műveltségi az összes rszkiban(már szakgimnázium).
Én még papiron x-gettem, úgyszintén Adyligeten :) De igen, hasonló kérdések voltak. Bár ott nagyon hangoztatta a nő, hogy ez nem Miskolc, ez nem Körmend, ez Adyliget... :)
(1. Voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!