Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kit vettek fel a Deák Téri...

Kit vettek fel a Deák Téri Evangélikus Gimnáziumba?

Figyelt kérdés

Mire jelentkeztetek?

Én bent vagyok a nyelvi osztályban😀

2017. márc. 10. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Német szakra mi a helyzet?
2017. márc. 22. 11:44
 12/16 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Am gratulaa
2017. ápr. 23. 10:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Lány. Te?
2017. ápr. 24. 12:43
 14/16 anonim válasza:

Sziasztok. Esetleg a nyolcosztályos képzést ismeritek belulrol? Milyen a suli hangulata? Felvételi? Tanárok?

Minden infot koszi.

2017. nov. 21. 13:03
 15/16 anonim válasza:
Tényleg, most h felvettek írnál véleményt a suliról? Engem érdekel ez a gimi, de nagyon sok jot es nagyon sok rosszat is hallottam róla. Szval minden infót köszi :)
2018. jún. 11. 17:25
 16/16 bolykibarnus válasza:
Utolsónak: én 6. éve járok oda, most végzem a 10.-et, és ennyi év után tudok írni egy kis összegzőt. Tehát mikor én odakerültem (nem vagyok evangélikus, ez kamu, hogy nem vesznek fel ha nem vagy az, mostanság akár ateistákat is felvesznek, de persze ők hátrányból indulnak) akkor nem volt még ennyire kemény a rendszer. Az évek során viszont egyre feljebb menetelt a suli az országos listán, és ez vált prioritássá, hogy minél feljebb kerüljünk. Ennek következménye a tagozatosodás is, amit a legtöbb diák ellenzett, mert nyolcadikra egy nagyon jó osztályközösség épült kináltalában, és a tagozatosodás ezt nyílván tönkre vágta. A másik ok pedig az volt, hogy aki a Deákba jött régen, általában nem tudta, mi akar lenni, csak egy jó srettségit akart, mert itt bizony 85%-nál nem ír rosszabbat senki, arra tényleg nagyon felkészítenek. Viszont ezzel egyfajta irányba el kellett menni ami elég nehéz volt. Az oktatás igen magas színvonalú, és a tanárok kedvesek összességében, ha nem pc-znek ki maguknak, de ha nem teszel ezért valamit, akkor segítőkészek és aranyosak. Azt nem szeretem, hogy én pl rossz vagyok az összes reál tárgyból, és mégis másokhoz viszonyítanak, ha nem olyan vagy mint a legjobb akkor ezt éreztetik veled. De ezen tovább lehet lendülni. A nyelv oktatás nagyon jagas színvonalú, haladó német csoportoknak a cél a DSD nyelvvizsga ami nem egy egyszerű dolog, de felkészítenek rá. Angolosokat egy-kér év után viszik nyelvvizsgázni. Amit nagyon szeretek, hogy mivel kicsi a suli, és kevés osztály van, nagyon-nagyon családias a légkör, ha nem vagy antiszoc és éled bent az életedt a szünetekkor a padodban akkor egy idő után az egész emelettel jóba leszel. Remélem segítettem valamennyit.
2018. jún. 18. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!