Mit érdemes átnézéni az magyar érettségi 2. részéhez? ( hosszú esszét )
Figyelt kérdés
Betudnátok linkelni pár dolgot amit nektek segítettek vagy szerintetek jó átnézni érettségi előtt. pl.: verselemzési szempontok stb...
Azt is vegyétek figyelembe, hogy elvileg a mostani érettségi kicsit eltér az eddigiektől.
Tudom, minden fent van az interneten csak keresni kell. Magyar órán nem készülünk sokat az érettségire ( pedig elég jó iskolába járok ) és ezért nem igazán tudom, hogy mire keressek rá.
2017. márc. 7. 21:17
1/2 anonim válasza:
Én még igaz nem fogok érettségizni,de én a könyvesboltokban;abban a könyvekben minden le van írva hogy ha szeretnél rá pénzt költeni.Ha nem addig is keresek a neten ilyen oldalakat
2/2 anonim válasza:
Olvass verselemzéseket leginkább olyan versről amit ismersz, vannak ilyen könyvek is... A novella elemzési szempontokat is nézd át (mondjuk nekünk tavaly mese volt). És nézd meg az előző évek javítókulcsában hogy mire adnak benne pontokat, az is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!