Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tehetek az ellen, hogy...

Mit tehetek az ellen, hogy "bagoly" vagyok?

Figyelt kérdés
Este 9-10ig egyáltalán nincs kedvem leülni tanulni, aztán meg hajnal 4ig simán pörög az agyam. Nyilván másnap nem tudok felkelni, gondok vannak a bejárással stb...

2017. márc. 6. 23:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Adom, meggyőztetek. Neki állok.
2017. márc. 7. 22:41
 12/14 anonim válasza:

Én felnöttként is ilyen vagyok,én is mindig éjjel tanultam.Ugy ahogy kb te.

Engem minden más lekötött ugy 10 oráig.aztán pörgött az agyam,olyan volt mint a szivacs.

Reggel amikor meg kelni kellett,mint a mosott sz@r :)

Bár ez most sincs másképp.

Éjjel dolgozom(most is amugy)bár csak azért mert én igy osztom be az idöm. Sikerült olyan melot találnom,ahol ha reggel 8 a határidö senki nem csesztet hogy miért este állok neki.Nekem ez a jo,most vagyok a legproduktivabb.

Család,kollegák,üzleti partnerek már elfogadták.(bár nem egy könnyen)

Általában hajnal 2/3-ig dolgozom,de igy 8 orányi munkát 4 ora alatt simán megcsinálok.(nem zavar senki és nincs ami a figyelmemet elvonná)

Reggel 7-kor meg kelés...két gyerekem van,miattuk muszály,van hogy ök keltegetnek,de ök sem tudnak ugy lefárasztani hogy én este 10-kor aludjak.

Néha ha sikerül délután 1-2 orát alszom még,de ez ritka.

Inkább hétvége amikor 10-11-ig pihenek.

Tenni szerintem semmit nem tudsz ellene,max megprobálod az életed ugy szervezni hogy megprobálod ezt az elönyödre forditani.

2017. márc. 7. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Pedig ez nem egészséges
2017. szept. 6. 07:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Valamikor kell aludni is
2017. szept. 6. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!