Csak mi nem készülünk semmit az érettségire?
Idén fogunk érettségizni, de szinte semmit sem gyakoroltunk még, pedig már március van.
Magyarból nagyon nyomja a tanár a szóbeli tételeket, írásbelire meg még semmit sem csináltunk, töriből még szóbelit sem, matekból meg ismétlünk már.
Nálatok is ez van, vagy ti hogy álltok?
Sajnos nálunk is ez van. Magyarból van 3 kész szóbeli tételünk, töriből még csak a témaköröket sem képes megadni biztosra a tanárunk. Matekból én faktos vagyok és ott már ismétlünk, de elég lassú tempóban, így kétlem hogy befejeznénk az érettségiig.
A suli nem sokat segít, így én külön előkészítőre járok. (Corvinusra SGre)
Szomorúan tapasztalom a kommentek alapján, hogy mindenhol ilyen gyatra a helyzet. Szerintem ultragáz, hogy aki szeretne valamit kezdeni az életével, aki tovább szeretne tanulni, az csak magára számíthat annak ellenére, hogy általában több, mint 7 órákat bent van az iskolában (jobb esetben csak annyit). Rendesen felháborít, de ezek után legalább annyiban vagyok nyugodtabb, hogy máshol sem jobb a helyzet (sajnos).
Az ember tényleg csak magára számíthat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!