Milyen a SOTE kémia/biosz előkészítő?
Szerintem, ha teheted, inkább magántanárhoz menj. Én a tavalyira jártam, de csak bioszra, heti négy óra, délután van, nagyon sok volt a nem érettségi-centrikus információ, és kevés a gyakorlás. Félre ne értsd; iszonyú érdekes dolgokról hallottam, tizenegyedikben nagyon jól jött volna, ha elücsörgök rajta, de az érettségi készülésre max akkor alkalmas, ha nem jársz iskolába mellette vagy minden nap négy-öt órád van, mert különben csak elveszi az idődet, amit tanulásra szánhatnál.
Úgy, hogy előtte még van kémiád is, szerintem instant halál, gondold el, hogy heti két napod reggel héttől este kilencig tart, és közben még tanulnál is. Akiket ismertem onnan, azoknak egyébként nem lett kiemelkedő az emeltje. Ha megengedheted magadnak, tényleg járj magántanárhoz, akivel saját magadra szabva tudsz haladni.
Egyébként Trefortról hallok jókat, meg Villányiéról kémiából, igaz, utóbbihoz kell egy kis önbizalom, hogy ne reverz hatást érjen el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!