Berzsenyi humán szóbeli? Történelemből és magyarból milyen tételek vannak? Miért van az hogy nyelvi osztályba jelentkeztem és humán szóbelire hívnak be?
Ha nyelvre jelentkeztél, de humánra hívtak be, mindenképpen szólj a sulinak, mert valószínűleg valami hiba történt!
Egyébként segítenek, maximum csak vezető kérdéseket tesznek fel, és úgy emlékszem, hogy a témakörök meg vannak adva valahol, de egyébként nem kell nagyon bonyolult dolgokra gondolni, görög-perzsa háború, törökök, reformkor, ilyesmi témák vannak.
Én öt éve voltam, először fel kellett mondani a töris tételt, nekem ott mondták, hogy ne is fejezzem be, mert látják, hogy mennyire tudom és kifutunk az időből, aztán egy szövegrészletet kellett elolvasnom és értelmeznem, abban is segítettek.
Na de nem hiszem, hogy neked humán szóbelire kell menned, ha egyszer nyelvre jelentkeztél. Azonnal telefonáljatok be a sulinak!!
Igen, én is ezt mondom, amit az első. Csak nyelvire jelentkeztél, és úgy hívtak be humánra? Vagy mindkét tagozatot megjelölted?
Írd meg, hogy mit sikerült intézni, aztán meglátjuk, hogy miből szóbelizel ténylegesen :D Akkor majd írok
Igen, de az akkor van, ha megjelölted mindkét tagozatot is. És ez nem lehet a te esetedben, mert te csak a nyelvit jelölted.. Szóval a nyelvvizsgás izé nem lehet, amit mondasz, mert nem jelölted a jelentkezési lapon, hogy van nyelvvizsgád, ők meg csak úgy nem tudják :D
Szóval sürgősen hívjátok fel a titkárságot!!!
Óó,nagyon köszönöm,hogy írtál róla véleményt. Igen már én sem bánom,mert rájöttem hogy így több esélyem van. A szóbeli nagyon jó volt esküszöm jól éreztem magam,mert a tanárok és a diákok is olyan kedvesek :)Nagyon jó a légkör.
Pénteken rakják ki az ideiglenes rangsort,de nagyon izgulok mert a felvételimet eléggé elszúrtam. Huh,drukkoljatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!