Városmajori gimnázium ennyi ponttal? Többi lent.
Figyelt kérdés
64 és 7 pont a 20 ból.Ennyi van a tarsolyomban sajnos de én énekszakra jelentkeztem.:)10 éve zongotázom,8 éve tanulok emelt szolfézst és éneket is.Átlag:4,66.Kérlek gyarsan és valós válaszokat.Előre is köszi:)2017. febr. 16. 21:52
1/15 te te te válasza:
Hat figyelj, sokszoros tuljelentkezes van, ugyhogy jol teljesits a szobelin. Es en ugy tudom, hogy egy ilyen 5 os atlag es 95 pontos felvetelivel mar nagyon van esejed, ugyhogy te sem vagy annyira elmaradva. Enektagozatra pedig keszulj par nepdallal.
2/15 A kérdező kommentje:
Tudom de énekes nem jelentkeztek sokan.
2017. febr. 17. 08:01
3/15 anonim válasza:
Húú, hát az írásbelid lett 64 pontos? Hiába kevesebb a túljelentkezés ének szakra, és akármennyi ideje tanulsz szolfézst, meg zongorázól, szerintem kevés a pontod a Városmajoriba :(( Az átlagod is elég kevés, ugye a Majorban az 5-8.-os éveket nézik, már 1-2 pontvesztés is nagyon számít a hozott pontokban, mert nem annyira hangsúlyozzák. Szerintem nem fognak behívni szóbelire sem, ez kevés a Városmajoriba, mert erős suli. Sajnálom :(
4/15 A kérdező kommentje:
Akkor hogy lehet az hogy maga a titkár mandta hogy 90%hogy behívnak?
2017. febr. 18. 00:35
5/15 A kérdező kommentje:
HOPPÁ!!!!BEHÍVTAK!!!!!
2017. febr. 21. 22:25
6/15 te te te válasza:
Naa!! Gratulalok! Ez is ritka!
7/15 anonim válasza:
Jaja, nagyon nagy szerencséd van :DDD Gratulálok!
Sok sikert a szóbelire <33
8/15 A kérdező kommentje:
Thx mindenkinek a szurkolás ért:333
2017. márc. 1. 21:02
9/15 anonim válasza:
Szerintem ilyen pontokkal siman felvesznek.
Tavaly 50% nal volt a behivasi hatar.
Majoros diak
10/15 A kérdező kommentje:
Na gyrekek szval az van hogy emmellett maxos esetleg 1pont minuszos szobelim lett:)De azt hallotam hogy 29 en jelentkeztek és gráf tanárnő azt mondta hogy azért voltak akik többet írtak(központi) :(.Szerintetek azért van esélyem még mindig?
2017. márc. 8. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!