Mérnök informatika. PTE, SZTE, PAE vagy OE? (ma kellene döntenem)
Figyelt kérdés
Kecskemét van a legközelebb. De nem sok jót olvastam róla idáig.
Diákélet, diploma értéke stb.. mindent figyelembe véve milyen sorrendet állítanátok fel?
Nálam nem kérdés, hogy első hely OE, de kell B terv is. Nem tudom melyik intézményeket jelöljem még be.
2017. febr. 14. 20:06
2/5 A kérdező kommentje:
BME nem jöhet szóba sajnos
2017. febr. 14. 20:13
3/5 anonim válasza:
Szeged... komolyan én is oda mennék csak nem vagyok biztos benne hogy elvégezném illetve félek a kolesztól hogy mennyire menne a tanulás, de lehet hogy jövőre megpályázom:)
Szeged barátságos és besorolás alapján az ország talán 2. legjobb informatikai képzését nyújtja legalábbis a táblázat alapján.
Nem hallgatói szinten, hanem értékelés alapján:)
4/5 A kérdező kommentje:
PTE kivételével (főként,mert messze van) mindet megjelöltem. Szeged második és harmadik Kecskemét. De a sorrendet úgyis tudom majd változtatni még. Köszönöm a válaszokat
2017. febr. 15. 17:00
5/5 anonim válasza:
ÓE-vel jól jársz majd! :)
Rengeteg jó lehetőség van. Sok sikert felvételihez! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!