Miket fognak kérdezni az angol szóbeli? (Deák Ferenc Gimnázium Szeged) Mi mindent kéne nagyon átnéznem előtte? Mennyire lesz nehéz?
Figyelt kérdés
spanyol szakot jelöltem meg, de ugye oda kell angolból szóbeli...2017. febr. 14. 17:38
1/2 anonim válasza:
Így utólag visszanézve, nem volt nehéz egyáltalán, de persze abban a pillanatban nagyon izgultam. Általános dolgokat kérdeznek igazából, nekem ha jól emlékszem házimunka, hobbik és ház leírásáról kérdeztek. Van pár bevezető kérdés, meg a végén magyarul is feltesznek pár kérdést. Ne aggódj, menni fog! Sok sikert! :) Ja meg van egy 1 oldalas angol nyelvi teszt előtte, az a nyelvtanra fókuszál, de az se vészes.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :D
2017. febr. 15. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!