Programtervező informatikus szakon szerzett kreditjeim átvihetők-e az Óbudai Egyetem mérnökinformatikus szakára?
Nem tudom, hogy a mérnökinformatikus tanterve mennyiben egyezik a prog. inf.-ével.
Elvégzett tantárgyaim: Diszkrét matek 2, Analízis 1, Formális nyelvek, Programozás, Prognyelvek C++, Algoritmusok és adatszerk. 1, plusz spec. tantárgyak.
Ez egyetemtől függ.
Meg kell nézni, hogy mik a követelmények a kreditelfogadtatás ügyében. (általában, hogy a tanterv 90%-ban egyezzen) Ilyenkor megnézed, hogy ti mit tanultatok Analízis 1-en és hogy ők. Ha ugyanazt akkor a tanulmányi osztályon leadsz egy kérvényt és még ők elbírálják utána.
Nem lehet megmondani, hogy mennyiben egyezik a prog.info képzésed a mérnökinformatikával mert amennyi egyetem annyi féle képpen oktatják a tárgyakat.
legalább 75%-ban kell megegyezzen a két egyetemen ugyanannak a tárgynak, hogy elfogadják.
Kérj az egyetemtől egy előzetes kreditelfogadást, a részletes tantárgyi adatlapokat/tematikát mellékeld.
Rendben, utána fogok nézni.
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!