A levelező jogászképzés szerintetek melyik egyetemen a legjobb?
Én is utálom a vidékezést... Szerintem a vidék a 200 fős kisfalu, meg az alföldi tanyák, nem a 150 000 fős nagyváros.
Én nappalis vagyok a PTE-n. Itt a levelezősök nem szoktak panaszkodni. Általában mindig figyelnek az oktatók arra, hogy ne cak hétköznapi vizsgát hirdessenek meg, sok segédanyagot küldenek, stb.
Egyik ismerősöm az ELTE levelezőjére járt (családi okokból most szünetelteti) - ő sem panaszkodott sosem, (csak arra, hogy drága a tandíj:D)
Hol laksz amúgy? Nem mindegy, hogy mennyit kell utazgatni :/
Győrben ha jól tudom be sem kell járni, csak vizsgázni (egy ismerősöm így csinálta és simán meglett neki jó eredménnyel), de tudok másról is, aki levelezőn végezte illetve volt aki ott kezdte majd az ELTE-n folytatta inkább, állítólag könnyebb ott elvégezni.
Kérdező, valóban jól írtad, szinten mindenhol van már jogi kar és sokan szereznek diplomát, sajnos ez a szakma színvonalának süllyedését eredményezte...
És valóban nem mindegy, hol végez az ember és milyen eredménnyel, valahol megszerzett summa cum laude egy másik helyen nem biztos, hogy ugyanazt a szintet megütné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!