Annyira elrontottam a felvételit, és szinte egészen biztos vagyok abban, hogy kevés esélyem van, vagy talán még annyi sem. Szerintetek?
Huhu... Csatlakozom. :C
Nagyon durván rástresszeltem, 10-15 ponttal simám írhattam volna jobbat, és most nem túlzok! :,C
Végül 84 pontom lett, de akkor is... :/
Engem épphogy behívtak természettudományira (kb 3 ponttal a határ fölött), de így is necces... Bár nekem a Fazekas csak a 7. helyen van, nem is oda szeretnék menni, de azért bemegyek a szóbelire... Amire meg elfelejtettem tanulni :D De mindegy is... Azért remélem, hogy máshova felvesznek :C
84+10,15?
Tényleg nem túlzol? :D
Úgy láttam fent van az ideiglenes jegyzék.
Érdeklődhetnék, hogy sikerült e?
#12 nem túlzás :c
Mindenesetre 61. vagyok az ideiglenes felvételi jegyzéken. Nem fognak fölvenni, de nem is baj. Hajrá Kérdező :D
Sok sikert! Ment?
Mikor a zsenik osszedugjak fejüket, es sírnak a 84 pont miatt, mikor te a kis nudli pörkölt ennek a felét erted el.:DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!