Normális, hogy egy tanár nem mer megbuktatni egy gyereket, mert jön a család bosszút állni?
Nem normális.
1. nem tudom mikor, de nem olyan régen talán 1 évtizede, felelős lehet a média és a beáramló degenerált nyugati kultúra.
2. úgy lehet hogy a gyerek nem kapott megfelelő nevelést, rossz példák álltak előtte (pl. család, baráti kör vagy idióta filmek), illetve ha a gyermek nevezetesen cigány akkor ez náluk sajnos genetikailag is kódolva van.
3. mert a tanárnak nincs joga megütni a gyereket a mai liberális világunkban. Kinek az érdeke hogy az ifjúság példa és nevelés nélkül nőjön fel?
Előzőnek:
A gyereknek sincs joga megütni a tanárt, mégis megteszik...
Sőt mástól elvenni az életét sincs joga senkinek, mégis megteszik. Van ahol ez legális.
Kérdezőnek:
Persze, hogy nem normális, de sajnos ez az új generáció átka, pedig én nem vagyok öreg (18), de látom ezt a különös társadalmi eltorzulást. Remélem mire nekem gyerekeim lesznek, addigra változik valami. Jobb irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!