8. -osok! Nektek hogy sikerült a központi felvételi (2017), és hova akartok menni középiskolába?
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 17:06
1/7 anonim válasza:
Nekem a matek 41 pontos lett, a magyar pedig 40. Én a Miskolci Földes Ferenc Gimnázum négy évfolyamos speciális matematika tagozatára jelentkeztem.
2/7 anonim válasza:
72 pont lett, de tudtam volna tobbet, de gondolom nem vagyok egyedul. Illyesbe (Budaors) vagy Veres Palneba, de meg a Kolcsey is szoba jon. Te kerdezeo?
3/7 anonim válasza:
Nekem 75 pontom lett és a Madách Musical vagy Vörösmarty dráma szak az álomsuli :3
4/7 anonim válasza:
Matek 35, magyar 45. Én is tudtam volna többet, hülyeségeken rontottam.:( A Madáchot jelölöm elsőként.
5/7 anonim válasza:
Matek 33, magyar 41 pont, Berzsenyi és Vörösmarty (bp).
6/7 anonim válasza:
75 ponton lett, megjelölöm a Kölcseyt, Babitst, Szinyeit, Ráday Pál, és Álmos :3
7/7 anonim válasza:
Nekem 82 pontom lett (matek 37, magyar 45). Én a Véres Péter Gimnáziumba szeretnék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!