Mi a véleményetek a Róth Gyula szakgimnáziumról?
A kolesz elég szar állapotban van, de elvileg két éven belül felújítják.
Alapvetően konzervatív suli, a diákok 90%-a fiú. A tanároknak is elég konzervatív a mentalitásuk, de a többségükkel nincs semmi baj.
Milyen szakra akarsz menni? Az erdészetre nem érdemes, sokszoros a túlképzés, munkanélküli leszel vele. Oda csak akkor menj, ha apuci tud munkát szerezni. Kapcsolatok nélkül esélytelen elhelyezkedni. A faipar egész jó, azzal lehet munkát találni.
A diákok közt aránylag sok a nagypofájú barom. De a tanárok kordában tudják tartani őket.
Én faiparon vagyok 5.-es.
Erdész, faiparos és környész képzésről tudok. De lehet van az erdészeten belül vadgazda is. Ja meg a Lippait is hozzánk csatolták idén, most már van kertész, szőlész stb is.
Környészek közt van aránylag sok lány. Az én osztályomban egyáltalán nincs. Érettségi előtt volt a 30 fős osztályból 2 lány. (akkor egy osztályban voltak az erdészek és a faiparosok) De volt olyan osztály ahol kb 6-8 lány is volt.
Ha érdekel akkor gyere el nyílt napra. Erdészetre szerintem nem érdemes menni, mert nehéz vele elhelyezkedni. De ezt nem hiszem, hogy nagyon reklámozná a suli.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
Jöhet még,mert nagyon kíváncsi vagyok a suli iránt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!