Ellikee kérdése:
Szerintetek 65 ponttal felvesznek a TÁG-ba AJTP-re?
Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 22:34
2/9 anonim válasza:
Ha az átlagod négy egész valamennyi, akkor föl
3/9 A kérdező kommentje:
4,62 az átlagom
2017. febr. 3. 11:54
4/9 anonim válasza:
Ugyan ide jelentkeztem...Sajnos nekem 37 pontom lett,amit sajnálok,mert sokkal tobbre lettem volna kepes.
5/9 anonim válasza:
Es meghozza,az en atlagom 4,9 😞Nem tudom most fel fognak -e engem venni,de tèged biztosan.
6/9 A kérdező kommentje:
4.9-es átlaggal téged is tuti felvesznek :)
2017. febr. 3. 16:32
7/9 anonim válasza:
Hát azért nem. A központi is nagyon számít.
Szerintem neked meglesz az AJTP kérdező, mert az átlagod nem rossz, és a központid sem gyenge annyira, mint a 37 pontosnak.
Szóval neked, 4,9 átlagos még ennyi átlaggal sem lesz meg a TÁG. Sajnálom :(
8/9 anonim válasza:
Ha úgy kell lennie,felvesznek. Ha Isten más utat szánt nekem,akkor nem fognak.Ebben hiszek.Arrol meg vègkèpp ne tehetek,hogy tenylegesen nagyon hatranyos helyzetu vagyok,es ez a kis falu ahol elek,nem nagyon tanitottak még azokat a dolgokat,amik a felveteliben voltak.Foleg a matekban.Azt hittem ott esek ossze.Szerintem meg..Megerdemelnem,hogy felvegyenek!De azt majd Isten tudja,hogy milyen utat szant Nekem. Addig is,probalom elfelejteni az osszes indokot amiért nem sikerülhet,es azokra fokuszalni,amiért igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!