Mi a véleményetek erről a sorrendről? Ezekből ti hogyan raknátok össze? (érvekkel)
Gazdálkodás és menedzsment szak, később logisztikára tervezek majd menni egyelőre.
A listám:
1. BGE-PSZK
2. METU
3. BME
4. Győr
5. Óbudai egyetem
6. Veszprém/BGE-GKZ
Talán a METU (Metropolitan Egyetem) tetszik a legjobban, illetve itt van specializálódás logisztikára, mig máshol nincsen. Viszon ennek az egyetemnek nincsen kollégiuma.. És a költségeink szerint, kollégiumba mennék.
Aztán talán a BGE (Pesten induló szakja) tetszik még nagyon. Ám itt nincs lehetőség logisztikára specializálódni, viszont van kollégium.
Győr csak a barátok, és az otthon miatt vonz, de már kicsit önállósulnék, és picit kiszakadnék ebből a komfort zónából.
Apropó, a Metropolitan Egyetem, jelölt ki kollégiumokat , de ezek nagyon nem tetszenek. Csak a "magánkollégium".
Tehát, ha a kollégiumot nézem, a BGE-re jelentkeznék, ha az iskolát akkor mindenképpen a METU érdekelne.
Nektek mi a véleményetek? Kérlek segitsetek, meghallgatok minden érvet, de lassan itt a határidő, én pedig örlődök.
Előre is köszönöm!
Szia, én a Metura készülök, még nem adtam be, te mire szeretnél bejutni, hol? Mire a legjobban..
Én most közgázos vagyok egy szakgimiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!