Kölcsey Ferenc gimnázium? (Öko és angol tagozat)
Húú, hát az ökológia tagozat a Kölcsey leggyengébb tagozata. Az inkább azoknak van, akik mindenképpen Kölcseysek szeretnének lenni, de a többi tagozatra nem jutottak be a gyenge pontjaik miatt. El is mennek erről a tagozatról sokan. A nyelvoktatás is eléggé gyenge, 10.-ben 3 (!!!) második nyelv órájuk van egy héten,ami nagyon kevés. Ezzel szemben, viszont elég jó az osztályközösség ezen a tagozaton, de azért szerintem csak ebből a szempontból nem éri meg ezt választani, inkább valamelyik öt éveset.
Mert igen, a Kölcsey ugye a színvonalas francia- és nyelvoktatásról híres, szóval a többi tagozat azért erősebb, mint az öko vagy a sport. :D
Szóval szerintem valamelyik 5 éveset válaszd, mint az ökot :) Megéri azt az 1 évet, az tuti ;)
"Kötöszködjél csak."
Nem kötöZködtem, hanem felhívtam a kérdező figyelmét arra, hogy miért nem kap választ a kérdésre.
Szia!
Kölcsey ökos osztályban vagyok (teljes öko)
Nem igaz hogy ez a leggyengébb osztály. De persze az előttem szóló már csak tudja :D
A legjobb osztályközösség, semmivel nem könnyebb mint a nyekes. Tőlünk senki se megy el és mindenki örül hogy ide vették fel, nem pedig a nyekekre, mert elég sznobok (nem mind)
Heti 1 öko óra, ami kiegészíti a bioszt emellett állatkertben, füvészkertben van néha óránk (teljesen ingyen)
A prgoramok persze tanártól függenek.
Szóval megéri... És az igazgató a mi osztályunkat emeli áll. ki, mert már egy ideje a mi átlagunk a legjobb :)
Én ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!