Eszterkeee99 kérdése:
Történelem magyar tanári? Vélemény?
Figyelt kérdés
Van itt valaki aki történelem magyar szakos tanárnak tanul? Tudna nekem meselni az egyetemi tanulmanyairol? Nagyon kemeny?2017. jan. 31. 19:51
1/3 anonim válasza:
Angol-magyaros vagyok, de sok töri-magyaros ismerősöm van (ELTE). Ez a két szak együtt elég húzós, én ezért javasolnám, hogy ha pl. megy valamilyen nyelv, akkor inkább azt választ az egyik helyett. Én is eredetileg töri-magyarra akartam menni, de örülök, hogy végül az angolt választottam, mert egyrészt angollal különórákat is adhatok, másrészt teljesíthetőbb.
3/3 anonim válasza:
Volt tanárom töri-magyar szakos volt, az egyik legjobb tanár akit ismerek. De mindig azt mondja, hogy SOHA ne legyünk töri-magyar szakos tanárok, mert ez a legrosszabb dolog amit választhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!