Hová lesz elég ez a pontszám? 😞
Milyenek a jegyeid? Mert van ahol csak a jegyek számítanak, és a felvételi nem. Esetleg ha ilyen helyet nézelődnél?
Megkérdezhetem, hogy hova adtad be a jelentkezésed? Milyen típusú középiskolában gondolkozol?
Hát ha ez segít Debreceni lakos vagyok és azon belül pedig:1.Kratochvil Károly ez egy katonai szakgimnázium és azon belül angol szakra vagy villamos ipari ágazat de inkább az angol és ide kell az alkalmassági amivel nem lesz gond meg az angol szóbelivel sem.
2. Medgyessy gimnázium itt is van angol szóbeli meghallgatás és itt pedig általánosan, angol-német, vagy német-angol szak. (mondjuk ez igy már 5 helyet elfolgal)
3. Csokonai vitéz Mihály gimnázium általános
4. Bethlen Gábor szakgimnázium turisztika
És már csak tartalék iskolak amit a tanárok mondtak nekem,hogy azokat javasolják.
És nézik a hozott pontokat valamint a felvételi eredményeket mindegyik iskolában amiket megjelöltem. De a hozott pontokkal nincsen gond azok jók lettek. Csak ez a sz@r felvételi ne rontotta volna el.
Milyen iskolába jelentkeznél?
Jó suliba ez nem lesz elég. Az egyetlen esélyed, ha a szüleid sürgősen szereznek protekciót a Tankerületben, mert a fellebbezésnél kizárólag hátszelesek jutnak be.
Úristen, az egész sorrend rossz!
A leggyengébb sulit írod az első helyre????
1. Bethlen
2. Csoki
3. Megyó
4.Katonai suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!