Miért van az, hogy nem engedi a felvételiben az érettségi bizonyítvány feltölteni?
Sziasztok!
Tudna nekem valaki esetleg abban segíteni, hogy tavaly végeztem el a gimnáziumot és most szeretnék jelentkezni egyetemre. Érettségivel rendelkezem, azonban tavaly is jelentkeztem már, de nem vettek fel nyelvvizsga miatt. Az lenne a kérdésem, hogy az E felvételi rendszerben az érettségi eredmények pontban azt írja, hogy A 2006. január 1-je után kibocsátott magyar rendszerű érettségi bizonyítványban szereplő érettségi vizsgaeredményeket a Hivatal a köznevelés információs rendszeréből elektronikus úton szerzi meg, tehát ezeket az adatok nem kell megadnia, illetve az érettségi bizonyítvány másolatát sem kell benyújtania!
Ilyenkor mi a teendő, illetve a dokumentumoknál sincs olyan, hogy érettségi bizonyítvány, csak nyelvvizsga, meg középfokú bizonyítvány.
Előre is köszönöm a választ!
"A 2006. január 1-je után kibocsátott magyar rendszerű érettségi bizonyítványban szereplő érettségi vizsgaeredményeket a Hivatal a köznevelés információs rendszeréből elektronikus úton szerzi meg, tehát ezeket az adatok nem kell megadnia, illetve az érettségi bizonyítvány másolatát sem kell benyújtania! "
Itt írja, hogy nem kell feltölteni.
Miért gondolod, hogy nekik fel kell tölteni?
Egyébként te is most jelentkezel, nem?
Kérdeztem több most végzős ismerősömet és nekik kell.
Tavaly is jelentkeztem, de nem vettek fel nyelvvizsga miatt, de mivel mostmár van nyelvvizsgám, azért jelentkezem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!