A soproni Nyugat-magyarórszági Egyetem vélemények? Azon belül is faipari mérnöki szak?
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 16:01
1/15 A kérdező kommentje:
*magyarországi :D
2017. jan. 28. 16:04
2/15 anonim válasza:
Az ország legrosszabb egyeteme.
3/15 anonim válasza:
Kettes egész jól megfogalmazta. Ha valami tisztességes dolgot szeretnél csinálni és egyetemi éveid alatt valóban tanulni akarsz, nem pedig undorítóan mértéktelen módon vedelni és szerencsétlenkedni, akkor ne ezt erőltesd.
4/15 A kérdező kommentje:
Jártatok is oda vagy csak ezt gondoljatok/halljatok? Még mások vélemények, tapasztalatok?
2017. jan. 28. 19:04
5/15 anonim válasza:
Kettes vagyok. Rengeteg ismerősöm jár/járt oda, mindegyikük negatívan nyilatkozott az iskoláról, valaki abba is hagyta. Erre az egyetemre csak azok jelentkeznek, akiket máshova nem vesznek fel.
6/15 A kérdező kommentje:
Pontosan mi olyan rossz benne?
2017. jan. 29. 10:24
8/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok 😂😂 ilyen ember velemenye nem is izgat
2017. jan. 29. 15:51
9/15 anonim válasza:
Az, amit a nagy hagyományálpolás címszó alatt csinálnak. Többet isznak, mint bármi mást csinálnak. Az egyetem egyes részei előtt nem lehet átkerékpározni, mert defektet kapsz annyi piásüvegtörmelék van. Tanulmányi szinten meg a középiskolás matekkal szenvednek három félévig. Szánalmas az egész. Egyszer hallottam, hogy az egyik azzal bűszkélkedik a másiknak, hogy egy hétvége alatt megcisnálta a TDK-ját mindenstűl. Nálunk ez 6-10 hónapos meló... Tiszta röhej az egész. Csak bóhockodnak. Azthiszem az ilyenek miatt terjedt el, hogy az egyetemisták mind naplopó suttyók, akik semmit nem csinálnak évekig. Persze tisztelet a kivételnek, ha van..
10/15 A kérdező kommentje:
Koszi a választ!
2017. jan. 30. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!