Turizmus-Vendéglátás szakon csak 2felev van matek? (Debreceni egyetem) illetve tudtok olyan anyagokat küldeni amiből tanultok?
Évente kismillió embert képeznek ki Debrecenben mindenféle szakon, mivel a színvonal teljesen nevetséges, nulla követelmények, csak az nem végzi el, aki nem tanul semmit.
Ne csodálkozz, hogy semmit sem ér az itt kiadott diploma, ez nem egyénektől függ.
Tök király, hogy egyesek csak azt nézik, hogy hol szerezte az illető a diplomáját.
Úgy gondolod, hogy pl. egy fizikus, egy matematikus, egy jogász, egy hiányszakos tanár nem tud elhelyezkedni? Életbölcsességek a köbön.
Hogy (az elsők között) válaszoljak is a feltett kérdésre, gazdmatek I-II. biztosan van, segítettem már ottani diákoknak. De élek a gyanúperrel, hogy lesz más szépség is, mikmak, stat, ahogy az előttem válaszoló írta. Ha megkeresed a képzés követelményeit, biztosan találni fogsz tantárgyhálót, még egy ilyen egyetemen is van ilyen, mint a debreceni :)
(itt: [link] )
Amit ajánlani tudok :
1. járj be, előadásra is.
2. www.mateking.hu , gazdmatek 1-re biztosan jó (persze ez is fizetős már jobbára)
3. önszorgalom
4. ha végképp nem megy, szánj egy kis pénzt egy magántanárra, első-másodéves egyetemisták max 2000 forintot kérnek egy óráért, 2-3 óra alatt fel tudsz a segítségükkel készülni
5. szükséged lesz a középiskolai matematika bizonyos részeire, különösen a hatványozás az, ami nagyon kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!