Hol tanuljak tovább (újrajelentkezés)?
Figyelt kérdés
Az elmúlt másfél évben a BME-n tanultam, vegyészmérnöknek. Sajnos nagyon kiábrándultam a szakból, a kémiából is. Úgy döntöttem, hogy újra jelentkezek egy másik karra, de nem tudom még mindig, hogy mi lenne a megfelelő. Feltétlenül olyat szeretnék, ami nem ennyire száraz, nem ennyire magolós. Az biztos, hogy szeretnék matematikával foglalkozni, és olyan végzettséget szeretnék amivel jól tudok keresni majd a jövőben. Egyelőre a mérnökinformatikus és a gépészmérnöki szakokra gondoltam. De mivel még sose programoztam, térlátásom meg egyáltalán nincs, nem tudom melyik mennyire lenne megfelelő. Esetleg tud valaki ajánlani valami más tippet is?2017. jan. 26. 16:20
2/3 anonim válasza:
Programozáshoz tudsz találni anyagokat a neten, ha érdekel, bármikor kipróbálhatod, hogy megy-e. Még a gazdaság lehet egy irány, ahogyan előttem írták, de akár fizikára is mehetnél még vagy matek szakra, elvileg azt a szintű matekot, amit ők tanulnak, bizonyos helyeken kifejezetten keresik.
3/3 anonim válasza:
Másik megoldás ahol a matek és a közgáz keveredik az a pénzügyi matematikai elemző.Elég sokat lehet vele keresni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!