Fazekasba van esélyem bejutni? Többi lent
Figyelt kérdés
A budapesti Fazekas Mihály Gimnáziumba jelentkeznék, 6 évfolyamos speciális matek tagozatra. Kitűnő tanuló vagyok első osztály óta. A magyar központim 45-46 pont lett. Hány pont matek központi kéne a szóbelihez alsó hangon? Hány pont szóbeli kéne a bejutáshoz? Válaszokat köszönöm :)#Budapest #gimnázium #felvételi #Fazekas Mihály #Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium #Speciális matek
2017. jan. 25. 19:31
13/16 Mrs. Hudson válasza:
Szia! Erre a válaszra én is nagyon kiváncsi vagyok, ugyanis 82 pontos lett a felvételim, és szeretnék jelentkezni a Fazekas társadalomtudományi tagozatára. Az Eötvös humán tagozata a nagy álom, de lehet, hogy a 82 pontosokat max. hozott poonttal be sem hívják oda.... Űgy látom, a Fazekasba alacsonyabb ponttól hívják be az embereket, mint az Eötvösbe. Kérlek írj!
14/16 anonim válasza:
Van. :) De a szóbelin múlik igazából, hogy felveszik-e a jelentkezőt, vagy sem. A pontok kevésbé érdeklik az iskolát. Arra gyúrj! :)
15/16 anonim válasza:
Érdeklődhetnék, hogy hogyan sikerült?
16/16 Bogi11 válasza:
#15 Ha tőlem kérdezted, akkor a fiam bent van a társadalomtudományi tagozaton. :) Jó lenne leendő osztálytársakkal felvenni a kapcsolatot.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!