A budapesti Eötvös József Gimnáziumban írtam a központi felvételit. Aki szintén ott írta, hogy érzi, hogy sikerült? Eredmény vajon várható -e a honlapjukon február 8. előtt?
Szia!
Én is oda szeretnék menni, most írtam a felvételit.
(Nyolcadikos vagyok.) Nekem kb 82 pontom lett. :/
A megoldókulcs szerint, a legszigorúbban számolva.
Te mennyire tippelsz?
13/L
Igen, a felvételin elmondták, hogy 8-án lehet személyesen megnézni a feladatlapokat, viszont máig kint voltak a honlapjukon a tavalyi írásbeli felvételi eredményei. Ma délutánra már eltávolították, úgyhogy szerintem már nem kell túl sokat izgulni, mert hamarosan feltöltik az idei eredményeket.
Bogi11, Te is most írtál felvételit?
Szia! Azért biztoan kalkuláltatok valamit. Mennyire számítotok? Mondjuk mi olyan 80 körulire, de aztán jöhet még kellemetlen meglepetés. Nekünk is Fazekas, utána VMG, SzentIstván.. aztán a pontoktól függ. A végén valószínűleg a JAG lesz. Nyilván nem mindegy az sem, hogy honnan megy az ember
Apáczaiban nem gondolkodtok? Milyen tagozat érdeke?
Mi lesz hétfőn? Csak mert azt írtad, akkor okosabbak lesztek..
Mindenképpen szeretnétek 1 suliba járni? Ha nem, akkor öcsédnek javasolnám még a Trefortot is. Csak jókat hallottam róla.
Drukkolok nektek!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!