Van olyan egyetemi szak ahol nincsenek szobeli vizsgak es szigorlatok?
Figyelt kérdés
Egyszeruen borzaszto vagyok szoban meg ha megtanultam nagyjabol mindent, akkor is teljesen leblokkolok es megijedek hogy 4 tanar figyeli es kot bele abba amit mondok, es igy keptelen vagyok azt a teljesitmenyt nyujtani amit tudnek es bennem van. Pszichologiat tanulok, de atjelentkeznek vagy ujrafelveteliznek esetleg, ha lenne ilyen, ahogy az allamvizsgan/diploma vedesen kivul nem lenne ilyen csak irasbelik.2017. jan. 24. 21:06
1/3 anonim válasza:
Nálunk nincsen kötelező szóbeli(csak lehet szóbelivel javítani) és szigorlat sem. BME-GTK
2/3 Psycho válasza:
Ne haragudj ha keménynek hangzóan fogalmazok, de szerintem ez nem megoldás lenne, hanem egy kísérlet a probléma előli menekülésre. Valóban úgy gondolod, hogy az alapján kellene képzést (és ezáltal életpályát) választanod, hogy hol van kevés (vagy egyáltalán nincs) szóbeli vizsga?
Ezzel nem az a célom, hogy bagatelizáljam, vagy képtelenségnek állítsam be azt, amit érzel, nyilván nagyon is valós és pont emiatt érdemes foglalkozni vele - merthogy ez kezelhető, megoldható.
A jó hír az, hogy a lehető legjobb helyen tanulsz, a tanári karban hemzsegnek az olyan szakemberek, akik biztosan tudnak segíteni ezen a dolgon.
3/3 anonim válasza:
Infós szakot tudok ajánlani, mivel itt rengetegen vannak így jó eséllyel írásbeli a legtöbb vizsga, legalábbis első félévben nekem mind az volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!