Szerintetek így felvesznek gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Félévkor föciből és bioszból lettem csak négyes, a többi tantárgyból ötös vagyok. A felvételit kicsit elrontottam. Javítókulcs alapján magyarból fogalmazás nélkül 35 pontom lett. A matekot másokkal ellentétben nem éreztem nehéznek, egyedül az utolsó feladatot nem tudtam (ott is próbálkoztam és szerintem 1-2 részpontot kapok majd rá) viszont nagyon sok figyelmetlenségi hibám volt... Így szerintem 30-35 között lesz a matek. :/2017. jan. 24. 15:08
1/7 A kérdező kommentje:
Azt lehagytam, hogy Győrben szeretnék továbbtanulni. A Révait néztem ki, azon belül a matek-angol vagy valamelyik reál szakot, de ezekkel a pontszámokkal... Már lemondtam mindegyikről :D
2017. jan. 24. 15:13
2/7 anonim válasza:
Annyira parázik minden általános iskolás a gimnáziumi felvételitől, pedig nem kell. Ugyanolyan érettségit kapsz mint minden más középiskolában. A kutyát nem fogja érdekelni ha egyetemre mész majd hogy honnan jöttél, csak legyen jó az érettségid. Nem kell félni, ha nem sikerülne mész máshová. Ott viszont el ne ba..d.
4/7 anonim válasza:
Előző válaszoló, azért az nem mindegy, hogy milyen közösségbe megy.. Egyébként igen, biztos, hogy felvesznek.
6/7 anonim válasza:
Hát ,osztottam szoroztam és szerintem van esélyed bekerülni (legalábbis biztosan több mint nekem). Én ma kaptam meg az eredményt és jobb is ,hogy már jóval ezelőtt lemondtam a Révairól.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. jan. 27. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!