"Hatályos 2017. január 1. -jétől" történelem érettségi, mire vonatkozik?
Nézegettem az új érettségit és erre bukkantam: [link]
Le van irva h milyen témák vannak, de ez nem tudom mire vonatkozik. Ebből lesz az emelt törin az irásbeli? Kérlek titeket ha valaki tudja irja már meg!
Előre is köszönöm :)
Szia! :) Nekem is elég bonyolult az egész, de amit tudok, leírom. :D Nekünk a töritanár kiosztotta ezt a témás lapot év elején, és igen, ezen vannak a követelmények az írásbelire...bár gondolom, logikusan az emeltre kell a középszintű plusz az emelthez leìrtak.. ez az ìrásbelire vonatkozik, a szóbelire meg ugye a tételeket a suli szabja meg... egyébként nekünk a tanár egyszerűen annyit mond, hogy emelt szinten bármit kérdezhetnek...a középszinten, meg ami a táblázatba van.
Remélem érthető volt valamennyire.. Egyébként te hogy készülsz? Bár én csak középre megyek szerencsére.. :D
Sziasztok.
Én is idén érettségizem. Ezek az írásbeli követelmények.
Ti hogy készültök az írásbelire?(elsősorban középszint)
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ :) így legalább ha ezeket jól megtanulom sokkal nyugodtabb lesz a lelkem :)
Én egy töri könyvből fogom kidolgozni plusz net, meg átolvasom majd a középsulis könyveket.
Nem, azt ez tartalmazza: [link]
Ezért írtam, hogy mind2 könyv kell, úgy kiegészítik egymást. Ebből már van 2017-es is szerintem, ami az idei követelmények alapján készült.:) Nekem középből 2006-os van, de úgy sem változott sok mindent..emeltesből meg 2016-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!