NYEK-es tagozatról középiskolában mit gondoltok? Hasznos?
Figyelt kérdés
Haladó angol-kezdő olaszra fogok menni,szerintetek megéri az a +1 év ?2010. máj. 5. 20:51
1/2 anonim válasza:
Hát, nálunk volt nyek-es osztály, de nem tudtak többet, mint mi. Tanártól függ, ha jót kaptok akkor megéri, ha valami kutyaütőt akkor zavarni fog, h plusz egy évet szenvedtél emiatt. Lutri
2/2 anonim válasza:
én NYEKes osztályba jártam. Annyiban hasznos volt, hogy az 1. év után letettem a középfokút (egy normális gimnáziumban is alig van 1-2 ember akinek sikerül), 11.-ben pedig előrehozott érettségit németből és infoból.
Így most 13.-ban már csak 3 tantárgyra kellett összpontosítanom.
Ebből a szempontból nagyon megéri, viszont engem kikészített lelkileg, hogy az összes többi régi barátom, osztálytársam már rég elment továbbtanulni, meg bárhová egyedül én maradtam itt.
Ha ez téged nem zavar, nyugodtan vágj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!