Az ELTE vagy a Pázmány jogi kara jobb?
ELTE-n hatalmasak az elvárások, de ők semmit sem nyújtanak, még hatályos tankönyv sincs. Két hete az egyik előadó a teljes évfolyam előtt közölte, hogy
1. nem tudja, miért ő oktatja ezt a tárgyat
2. a téma olyan bonyolult, hogy meg sem próbálja elmagyarázni (köszi, akkor majd a Google-től biztos jobban megértem...)
3. A Bányászati és Földtani Int. lehet, h megszűnt, ő nem tudja, nem követi, nem érdekli, de azért vizsgára keressünk majd rá.
ez mindent elmond -- ez nem kivétel, hanem az általános színvonal.
és mielőtt megkapnám, hogy biztosan túl lusta és buta vagyok ELTE-s diplomához: harmadéves vagyok, eddig minden vizsgám elsőre sikerült, államilag támogatott képzésen vagyok, és erősen gondolkodom a Pázmányon, úgy, hogy az átvétel valószínűleg fizetőssé tenne.
Csak annak éri meg a jogi pálya, akinek eleve van háttere, a családnak sok pénze.
Ezen a pályán mindig több pénzt és energiát kell befektetni, mint amit ki lehet venni belőle.
Inkább annak való, aki hatalomra vágyik, de ennek nagy ára van, főleg a nők esetében. Itt meggazdagodni nem lehet eleve gazdagnak kell születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!