Hol tanuljak ápoló szakmát?
Szerintem érdemesebb előbb az okj-s ápolót elvégezni. Utána munka mellett levelezőn a diplomás ápolóit.
Okj-s gyakorlatok alatt is kapsz egy képet, hogy mit fogsz csinálni és ha véletlenül nem is tetszene nem szivatod magad feleslegesen a főiskolával. Sokkal könnyebb is úgy tanulni, hogy van alapod. Levelezőn meg nem annyira szívás mint nappalin.
Okj-ből a Raoul Wallenberget tudom ajánlani. Egyetemből meg igazából mindegy. Illetve az ottani gyak hely ugyan az lesz szerintem mint felsőoktatásban és ha nem tetszik mehetsz másik városba is ugyanerre a képzésre.
Én ugyan ezt csináltam csak képalkotóival. Semmi hátrányom nincs, sőt. Azokkal szemben akik 0 előképzettséggel jönnek még hatalmas előnyöm is van. Mondjuk én is szívtam, de az kibírható volt.
Az elvárás első évben dögivel természettudományos tárgyak, anat-élettan, latin, infó, elsősegélynyújtás egyéb töltelék tárgyak. Utána meg jönnek a ráépülések+tölteléktárgyak mint egészségnevelés, népegészségtan meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!