Jelentkezett valaki a Szent István Egyetem Kommunikáció és Médiatudomány Levelező szakára?
nekem járt oda volt osztálytársam, de fél év után ott hagyta. azt mondta azért, mert egy nagy sz@r.
Hát nem tudom, de tényleg nincs meg az az egyetem feelingje.
A gödöllőire gondolsz? mert ott 1x voltam vizsgázni...kicsi kb olyan mint a havanna lakótelep egyik háztömbje, és áhh...
Ja és csak akkor KomMédiásnak lenni, ha utána van ismeretséged, aki benyom valami jó állásba, különben csak a diplomás munkanélküliek népes táborát erősíted.
Gyere inkább a rendes Szie re a GTK ra, én is oda járok.
Szerintem ott is 165.000egy félév, ja és tanulni nem igazán kell, a büfészak netovábbja, főleg levelezőn.
A budapesti kihelyezett képzés ami tavaly még VATI volt, az meg egy lebutított változat.
Nem azért mondom, h fényezzem a sajátomat, hanem rengeteg ismerősöm jár oda, és mondták h egy vicc ami ott folyik.:(
Könnyű lesz elvégezni, de nem is fog sokat érni.
a GTK van Gödöllőn.
a budapesti kihelyezett képzés volt tavaly a VATI, azóta nevet váltott.
Ha sima GTK t jelöltél be, akkor az Gödöllőn lesz. (ill:Békéscsabán) max jön egy levél, h pontosíts a megnevezésen. De ha annyit irtál, h SZIE GTK Kommunikáció és Médiatudomány, akkor biztos h Gödöllő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!