Továbbtanulás előtt állok. Ha a Gazdaság és Menedzsmentet választom a BGE-n akkor ezzel mennyi esélyem lenne elhelyezkedni a Big4 egyikénél a későbbiekben?
Nem lenne jobb a gazdmen szerintem. (bár való igaz, hogy a BGE-s gazdmenen elég sok a számviteli tantárgy a többihez képest)
Ha a számvitel, könyvelés, könyvvizsgálat érdekel, ahhoz egyértelműen a pénzügy-számvitel illik.
Egyébként nincs olyan állás, amit pénzügy-számvitellel ne lehetne betölteni, de gazdmennel igen, fordítva viszont sok van.
A PSZ diplomát jobban szeretik a vállalkozások, bankok, kisebb könyvvizsgáló, könyvelő irodák is.
Cserébe nehezebb, szárazabb.
Egyetértek az előttem szólóval.
Ha tényleg ez az álmod, akkor a pénzügyet én is ajánlom a BGE-n, országos szinten legjobb. A gazdálkodási menedzsmentet inkább másodiknak jelölném, vagy ha nem jönne össze államin a pénzügy.
"Úgy érzem a Gazdmen jobban menne."
Könyvvizsgáló cégekhez miért lenne jobb a gazdmen mint a számvitel? :D
Az előző viszont el van tájolva, pénzügyben a Corvinus az etalon.
A bge számvitelben jó, pénzügyben borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!