Győri Jedlik szakgimibe kell valamilyen előképzettség
infóból?
Figyelt kérdés
Szoftverfejlesztőre szeretnék menni, de még nem vagyok jártas a programozásban (ezért is szeretnék oda menni). Kell hogy tudjak valamit, vagy full kezdőként is meg tudom majd ott tanulni? Szoktak lányok lenni az osztályban?
Hát nem árt ha tudsz valamit infóból mert különben nagyon nehéz lesz.Általában ebben az osztályban van egy max 2 lány.
2017. jan. 14. 11:13
2/5 anonim válasza:
Semmi előképzettség nem kel, mivel mindent az elejétől alaposan átvesztek. Az jó, ha vannak előismereteid, mert arra lehet építeni, így könnyebb lesz. Elég laza a suli, liberális elvű. Sok a partyarc, de egyre több leszbikus lány is akad, akik felvállalják nemi identitásukat. A fiúk vagy macsók vagy lányos kinézetűek, lányos ruhákat hordanak. Tehát arra ügyelj, hogy ne maradj le, mindig tanulj, a programozást ott meg tudod tanulni.
2017. jan. 14. 16:34
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Második kommentelő: sem leszbikus, sem fiús nem vagyok. Ettől függetlenül azért remélem nem lesz túl nehéz dolgom beilleszkedni meg ilyenek :D Melyik program az amivel totál kezdőként is elkezdhetném fejleszteni magam?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.