Győri Jedlik szakgimibe kell valamilyen előképzettség infóból?
Figyelt kérdés
Szoftverfejlesztőre szeretnék menni, de még nem vagyok jártas a programozásban (ezért is szeretnék oda menni). Kell hogy tudjak valamit, vagy full kezdőként is meg tudom majd ott tanulni? Szoktak lányok lenni az osztályban?
14L
2017. jan. 14. 09:52
1/5 anonim válasza:
Hát nem árt ha tudsz valamit infóból mert különben nagyon nehéz lesz.Általában ebben az osztályban van egy max 2 lány.
2/5 anonim válasza:
Semmi előképzettség nem kel, mivel mindent az elejétől alaposan átvesztek. Az jó, ha vannak előismereteid, mert arra lehet építeni, így könnyebb lesz. Elég laza a suli, liberális elvű. Sok a partyarc, de egyre több leszbikus lány is akad, akik felvállalják nemi identitásukat. A fiúk vagy macsók vagy lányos kinézetűek, lányos ruhákat hordanak. Tehát arra ügyelj, hogy ne maradj le, mindig tanulj, a programozást ott meg tudod tanulni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Második kommentelő: sem leszbikus, sem fiús nem vagyok. Ettől függetlenül azért remélem nem lesz túl nehéz dolgom beilleszkedni meg ilyenek :D Melyik program az amivel totál kezdőként is elkezdhetném fejleszteni magam?
2017. jan. 20. 15:52
5/5 anonim válasza:
Ember te miről beszélsz? xDDDDDDDDDDDDDDD
A kábszi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!